Hopp til innholdet
eldre dame søker informasjon om fremtidsfullmakt
Juridisk

Fem fordeler med digital fremtidsfullmakt

Finn ut hvorfor en digital fremtidsfullmakt gjennom Justify kan være det beste valget for deg. Sikre at dine eiendeler håndteres slik du ønsker hvis du en dag ikke kan ta beslutninger selv. Se fordelene og hvordan du enkelt kan komme i gang.

Hvorfor trenger du en digital fremtidsfullmakt?

En digital fremtidsfullmakt sikrer at dine ønsker om bolig, penger og eiendeler blir respektert hvis du en dag ikke lenger kan ta beslutninger selv. Dette verktøyet gir trygghet både for deg og dine nærmeste, og sikrer at du ikke får en offentlig verge som kanskje ikke kjenner deg og dine ønsker.

Fem fordeler med digital fremtidsfullmakt

  • Tilpasset og trygg tjeneste

Unngå usikre standardmaler fra nettet. Justifys fremtidsfullmakt tilpasses dine behov og følger alltid gjeldende lovverk. For ekstra sikkerhet kreves en legeerklæring før fullmakten kan tas i bruk. Du blir også varslet om lovendringer, slik at du kan oppdatere fullmakten etter behov.

  • Enkel endring av innhold

Du kan enkelt logge inn hos Justify for å endre fullmakten, inkludert hvem som skal være fullmektig og andre personlige ønsker. Endringer krever nye vitner og eventuelt en ny legeerklæring, noe som sikrer at fullmakten ikke misbrukes.

  • Sikker lagring

Fremtidsfullmakten lagres trygt hos Justify. Dokumentet er lagret og lett tilgjengelig når det trengs, der både du og fullmektig får enkel tilgang til fullmakten.  

  • Lett å forstå og kvalitetssikret

Justify gjør det enkelt å fylle ut fremtidsfullmakten gjennom en intuitiv digital tjeneste. Alle dokumenter kvalitetssikres av Justifys advokater for å sikre at alt er korrekt.

  • Kostnadseffektivt

Å opprette en fremtidsfullmakt digitalt med Justify er mye rimeligere enn å bruke et advokatkontor. Du slipper unødvendige prosesser og møter, og får en helhetlig løsning for både dokumentasjon og oppfølging.

Kom i gang med fremtidsfullmakt

Er du klar til å sikre din fremtid? Besøk Justify og start opprettelsen av din fremtidsfullmakt med BankID i dag. La oss hjelpe deg med å ta de nødvendige grepene for en tryggere fremtid. 

Les mer om fremtidsfullmakt og kom i gang.