Hopp til innholdet
Glad familie på fire deler popcorn og ser på film i en koselig stue.
Den beste tiden er den med deler med andre.
Kredittkort

Hvordan betaler du for strømmetjenestene dine?

Strømming av filmer, musikk og lydbøker er hyggelig for både store og små, og for de fleste av disse tjenester må vi betale et månedlig abonnement med et bank- eller kredittkort. Er du usikker på hvilket kort du bør betale med? Vi kan hjelpe deg til å ta det riktige valget.

Fordeler med å bruke kredittkort til strømmetjenester:

 1. Sikkerhet ved betaling
  Ikke risiker at dine favorittserier blir avbrutt! Med et kredittkort er du sikret at betalingen går gjennom, selv om brukskontoen din skulle være tom.
 2. Beskyttelse mot svindel
  Skulle strømmetjenesten bli hacket, eller du opplever svindelforsøk, gir kredittkortet en ekstra sikkerhet ved at pengene ikke trekkes direkte fra kontoen din. I tillegg har du gode reklamasjonsrettigheter og forsikring mot ID-tyveri dersom noe skulle skje.
 3. Bedre oversikt og kontroll over utgiftene
  Ved å dobbeltsjekke kredittkortfakturaen kan du enkelt gå gjennom alle transaksjoner før du godkjenner den. På denne måten får du en god oversikt over hva du betaler for strømmetjenestene dine i løpet av en måned.
 4. Administrer abonnementene enklere
  Betaler du alle abonnement med samme kortet, kan du enklere holde kontroll over hvilke tjenester du abonnerer på i mobil- og nettbanken.
 5. Ekstra fordeler 
  Å ha et Eika Kredittkort hos oss medfører ingen ekstra omkostninger for deg, så lenge du betaler din månedlige faktura til forfall. Du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse på dine kjøp og det koster ingenting å bruke kortet. 

Få en tryggere streaming og bedre kontroll over utgiftene.

Dame handler med Vipps på mobilen

Kredittkort + Vipps = Sant