Hopp til innholdet
Strålende kvinne i gul jakke tar en selfie med den majestetiske norske kysten og røde hytter i bakgrunnen, illustrerer varme og glede i enkelheten ved livet.
Få god oversikt i mobilbanken med bankkort og kredittkort fra oss  
Bankkort

Forstå forskjellen: Bankkort og kredittkort for en enklere hverdagsøkonomi

I banken vår er du sikret en smidig hverdag med kortene som er tilpasset dine behov. Fra trygg netthandel til nyttige tjenester, oppdag hvordan våre kort gjør pengebruken trygg, enkel og fordelaktig.

Hva er forskjellen mellom bankkort og kredittkort? 

Hva er et bankkort?

Et bankkort, også kjent som debetkort, gir deg direkte tilgang til pengene på din bankkonto. Når du bruker et bankkort, trekkes beløpet umiddelbart fra kontoen din. Dette gjør bankkortet ideelt for daglig bruk som matkjøp, turer og småkjøp. Du kan ha bankkort både til en personlig lønnskonto, men også til en brukskonto for faste utgifter. Hvis du ønsker å dele brukskonto med noen, kan de også få et kort til en felles konto. Mer om smart kontobruk her.

Hva er et kredittkort? 

Det kan gi deg fleksibilitet når du trenger det. Et kredittkort gir deg muligheten til å handle på kreditt opp til en fastsatt grense, og betale tilbake senere. Dette kan være nyttig for større kjøp i butikk eller på nett, eller til  uforutsette utgifter. Finn ut mer om kredittkort her.

Fordelene med digitale kort i mobilbanken

Gjør hverdagen sikrere og enklere med digitale kort i mobilbanken. Du slipper bekymringer om å miste lommeboken, da både bank- og kredittkortene dine er trygt lagret digitalt.

Med mobilbanken får du full oversikt og enkel tilgang til kortene dine, noe som gjør betaling både raskere og sikrere. Du får samme PIN-kode for både bank- og kredittkort, da blir det enklere å huske og bruke kortene.

Er du klar til å ta steget mot en enklere bankhverdag?

Våre digitale tjenester er utviklet for å gi deg som kunde en følelse av trygghet og tilhørighet. Hos oss er du mer enn bare en kunde – du er en del av vårt fellesskap. Utforsk våre banktjenester i en av Norges best likte mobil- og nettbank i dag, og oppdag hvordan vi kan gjøre hverdagen din bedre. Vår kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg!

Visste du at?

I Norge bruker nesten tre av fire voksne kredittkort (71%), noe som er blant de høyeste ratene i Europa. Mange av våre kunder har sett fordelene av å ha både bankkort og kredittkort fra oss.

Priseksempel Eika Kredittkort: 

Effektiv rente 27,16 % v/ 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 1 973,75 kr.
Totalt 16 973,75 kr.

Sjekk prislisten og avtalevilkårene for mer informasjon.