Hvorfor skal du velge oss?

Hvorfor velge lokalbanken som din bank?


Vi har et komplett produkt- og tjenestespekter innenfor betaling, forsikring, finansiering og sparing. Derfor kan vi tilby gode og helhetlige løsninger til både privatpersoner, landbrukskunder og bedrifter.  Hos oss får du også gode digitale løsninger i hverdagen.

Så langt er vi lik de fleste andre banker.

Men: vi er også opptatt av at du skal treffe mennesker du kan snakke med når du ønsker det. Vi skal være tilgjengelige og kompetente samtalepartnere når du møter små og store utfordringer i økonomien din, og når du legger framtidsplaner. Vårt mål er å presentere helhetlige løsninger og en plan for økonomien som ivaretar kundenes behov. 

Dette gjenspeiles i våre kjerneverdier:
- nær
- trygg
- kompetent

og i vår visjon:
-best for kunden

Våre kunder er blant de mest fornøyde bankkundene i Norge, ihht. uavhengige kundeundersøkelser - og fornøyde kunder er våre beste ambassadører.


Dette skriver en kunde i en epost til en av våre rådgivere i april 2017:

"Hei!

 

Først og fremst vil vi benytte anledningen til å takke for proff og utmerket hjelp vi fikk fra deg i den situasjonen vi var i. Du har løst det på en utmerket måte som har gjort at vi føler oss helt trygge på at Hegra Sparebank med deg som vår rådgiver er det rette valget for vår familie. Jeg kommer til å anbefale deg og Hegra Sparebank til de jeg kjenner som har behov for banktjenester. Regner med du ikke har noe imot det.

Det viser seg at de lokale bankene har en vesentlig bedre forståelse for de utfordringer folk kan ha, det tror jeg vil være viktig i tiden fremover.

Jeg/vi har ikke vært av dem som har benyttet banken mest opp igjennom, men når vi hadde bruk for banken så oppdaget vi forskjellen på lokal bank og xxxxx bank.

All honnør til deg og Hegra Sparebank. Dette skal du ta med deg i hverdagen. Jeg vet selv hvor viktig det er med fornøyde kunder som gir en god tilbakemelding. I min bedrift kaller vi det «Gode Opplevelser».

Det var det vi fikk fra deg. Terningkast 6"

 

Hegra Sparebank har 22 kompetente og dedikerte ansatte fordelt på våre avdelinger i Hegra og i Stjørdal sentrum.

Kontakt oss gjerne for en prat og en god kundeopplevelse du også!

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Hvorfor skal du velge oss?

Bli kunde

Du trenger bare Bank-ID for å registrere deg som kunde.