Fotballtrøyefredag markeres for å sette søkelys på barnekreft. Bytt ut hverdagsklær eller uniform med fotballtrøye denne dagen for å vise støtte til barn og unge med kreft. Sammen lager vi Norges fineste lag!

Slik bidrar du:

  1. Vi oppfordrer deg til å markere fredag 3. mai sammen med oss ved å gå med fotballtrøye.
  2. Send oss et bilde av deg selv, kollegaer, venner og familie iført fotballtrøye 3. mai. Fotballtrøyen kan være fra ditt favorittlag, din barndomsklubb, en lokal klubb eller landslaget.
  3. For hver person ikledd fotballtrøye på bildene vi mottar, donerer Hegra Sparebank 150 kroner til Eventyrtoget. Vi håper på mange bidrag slik at kreftrammede barn kan få en fantastisk opplevelse med Eventyrtoget!
  4. Send inn ditt bilde på enten Instagram eller Facebook fredag 3. mai innen kl. 17:00.
Eventyrtoget arrangeres av Trøndelag Barnekreftforening for medlemmer som har mistet, for medlemmer under behandling eller nylig ferdigbehandlede medlemmer. Ansatte i SJ Norge skal sammen med Barnekreftforeningen gi kreftrammede barn en uforglemmelig togtur og dag i Namsskogan Familiepark den 1. juni 2024. Enkelte medlemmer går på toget ved Stjørdal stasjon. 

Les mer eller doner selv her

Vi forbeholder oss retten til å bruke innsendte bilder, som kan bli publisert i sosiale medier. Engasjer dine kollegaer og venner slik at vi når målet på hele 20.000 kr!

Følg oss for å se hvordan dagen ender:

Instagram | Facebook | LinkedIn