Hegra Sparebank og Aktiv Stjørdal sammen i Triangel Park

Bank og megler under samme tak


Åpningstider for bank og megler vil være lik åpningstidene i Hegra:
mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokken 09:00 - 15:00
torsdag klokken 09:00 - 17:00


Hvorfor flytting?

Banken hadde vokst ut av lokalene i Søndre gate, og der hadde vi ingen utvidelsesmuligheter. I tillegg har vi nå fått med oss Aktiv Eiendomsmegling som ønsket å være lokalisert sammen med banken. Banken opplever også kraftig vekst - mange vil bli kunder hos oss - og vi øker stadig bemanningen. Dermed trengte vi mer plass - og i de nye lokalene i Triangel Park er nå bank og eiendomsmegling samlet på ett sted.

I Kjøpmannsgata 7 finner du en døgnåpen automatsone med utvidet tilbud. I tillegg til tjenestene du allerede kjenner, med innskudd og uttak av sedler og nattsafe, kan du nå også sette inn mynt. Vi har også dobbel dekning på uttak, slik at om den nye innskudds- og uttaksmaskinen skulle få stans, kan du fortsatt ta ut penger i automaten ved siden av.

Dette betyr enda bedre døgnåpne tjenester både for personkunder, bedriftskunder,  lag og foreninger.

Om du er usikker på hvordan du bruker  automatene, kom gjerne innom i banken og spør - vi hjelper deg gjerne!

For våre ansatte betyr flytting av kontorene fra Søndre gate og Kjøpmannsgata 13, at personkunderådgivere, bedriftsrådgivere, meglere og dagligbankmedarbeidere igjen får arbeide på samme sted, i et felles arbeidsmiljø - og i langt bedre fasiliteter enn før.

For kundene kan vi tilby langt bedre og mer romslige lokaler, og dere vil også merke at vi har økt kapasiteten både på personkundesiden, og i dagligbank-avdelingen. Vår flotte møteromsavdeling er også tilgjengelig for utlån for våre lag- og foreningskunder.

 
Hva skjer i Hegra?

Mange spør oss hva skjer med avdelingen i Hegra nå. Vi understreker derfor at hovedkontoret til banken er i Hegra. Banksjef og administrasjon har sine kontor her som før, sammen med rådgivere på dagligbank, personmarked og landbruk. Oppgraderinger gjøres parallellt. Det betyr at også Hegra har fått ny døgnåpnen automatsone, med samme muligheter for innskudd og uttak som i sentrum.


Hegra blir med oss til sentrum

Vi er opptatt av det lokale, og av å bevare vår identitet som lokalbank. Møterommene i nybanken har fått lokale navn, som Skjelstadmark, Forradal, Sona, Flora, Lånke, Skatval, Hegra og Meråker. Det flotte glassmaleriet med motiv fra Hegra festning er også et vakkert blikkfang i våre nye lokaler. Velkommen innom for en prat - enten du foretrekker Hegra- eller Stjørdalsavdelingen!


Bank og megler under samme tak