Jubileumsfeiring

Vi feirer lokalbankens første 120 år!

UPDATE: EN TIME ETTER LANSERING TORSDAG ETTERMIDDAG ER FORESTILLINGEN ALLEREDE TILNÆRMET UTSOLGT. TUSEN TAKK FOR FANTASTISK RESPONS!

EKSTRAFORESTILLING ER SATT OPP TORSDAG 18. JANUAR KLOKKEN 21:00, I SALG PÅ KIMEN KULTURHUS SIN BILLETTSIDE NÅ - FØRST TIL MØLLA. VI ER GLADE FOR AT FLERE FÅR MULIGHET TIL Å DELTA I FESTEN!

I desember 1897 ble Hegra Sparebank etablert - og i januar 1898 åpnet banken dørene for første gang. Lokalbanken feirer altså 120 år i desember/januar.


En viktig del av bankens samfunnsoppdrag er å gi tilbake til lokalsamfunnet. Det gjør vi også når vi inviterer til jubileumsfeiring i Kimen kulturhus 18. januar 2018.

Vi har samlet et godt knippe av lokale og regionale artister, og satt sammen en festforestilling som en gave til Stjørdals befolkning i anledning jubileet.

Opplev spellemannprisvinner Ida Jenshus som nettopp har sluppet albumet «Two Worlds». Platen er delvis innspilt i USA og har allerede høstet gode kritikker. Hegra Sparebanks gjester blir de første til å oppleve Ida på hjemmebane før hennes store Norgesturne starter i februar 2018.

Sammen med henne på scenen finner vi også Namsos´ største lillebror Thomas Brøndbo som har gitt lytterne mange gode låter de siste 20 årene.

Lokalbanken fremmer selvsagt lokal kultur: to av Stjørdals mest kjente sangfugler, Åshild Mundal og Are Hembre, bidrar til festen.

Kveldens vert er også opptatt av å støtte unge lokale talenter, og flere av disse får presentere seg på scenen.

Et knallsterkt husband binder sammen forestillingen på det musikalske planet.

Programmet presenteres av NRK´s Are Sende Osen, som også kjører "sofa-intervju" med banksjef Arne Martin Laukvik i fin "Skavlan-stil".


Glemte vi å fortelle at det var flere overraskelser? Denne festforestillingen vil du ikke gå glipp av. Vi gleder oss til å feire lokalbanken sammen med deg!

Billetter bestiller du på http://www.kimenkulturhus.no/program/hegra-sparebank-festforestilling


Forhåndssalg til bankens kunder

Hegra Sparebank sine kunder får forhåndskjøpt billetter fram til mandag 11.desember, før ordinært salg åpner. Du vil trenge en billettkode for å få tilgang til forhåndssalget. Vi har sendt ut sms med bestillingskoden til de av våre kunder vi har mobiltelefonnummer til. Har du ikke fått slik kode, send en epost til banken@hegrasparebank.no, så sender vi deg koden. Du kan også kontakte oss via bankens Facebookside her: https://www.facebook.com/hegrasparebank .

PS: Billettene koster kr 100 pr stk. Du får MYE kultur for den 100-lappen! Vi skal selvsagt ikke berike oss på jubileumsfeiringen, så billettinntektene gir banken også tilbake til lokalsamfunnet – de går til gaveutdeling for lokale lag og organisasjoner som jobber med barn og ungdom.

Dette kan du lese mer om på hjemmesiden vår og på Facebook i løpet av neste uke :)